TÜM KREDİ KARTLARINA 12 TAKSİT İMKANI
TÜM KREDİ KARTLARINA 12 TAKSİT İMKANI
TÜM KREDİ KARTLARINA 12 TAKSİT İMKANI
Kapat
Hesabım
Şifremi Unuttum
Kayıt Ol
Sepetim

2 Adet EP01ZKC75F Döner Tablalı Frenli + 2 Adet EP02ZKC75 Sabit Maşalı PVC Tekerlek Çap:75 Mobilya Tekerlek Seti 2xEP01ZKC75F+2xEP02ZKC75

STOKTA
336,72 TL KDV
1500 TL ÜZERİ KARGO BEDAVA
ADET
EMES
2 Adet EP01ZKC75F Döner Tablalı Frenli + 2 Adet EP02ZKC75 Sabit Maşalı PVC Tekerlek Çap:75 Mobilya Tekerlek Seti 2xEP01ZKC75F+2xEP02ZKC75
336,72 TL KDV
Teslimat Süresi : 1-2 Gün
içinde teslim edilir.
Ürün Açıklaması
Tekerlek Çapı (mm)
75
Tekerlek Genişliği (mm)
25
Toplam Yükseklik (mm)
103
Tabla Ebatları - Pim/Civata Çapı - Delik Çapı (mm)
65X65
Tabla Delik Eksenleri - Pim/Civata Boyu - Porya Uzunluğu (mm)
47x47
4 Tekerleğin Taşıma Kapasitesi (Kg)
150
Teker Kaplama Malzemesi
PVC
Kasnak (Jant) Malzemesi
Poliamid
Bağlantı Şekli
Tabla Bağlantı
Yataklama Tipi
Burçlu
Kaplama Özelliği
Yumuşak Taban
Maşa Kalınlığı (mm)
2
Çalışma Sıcaklığı
-20°C / +60°C
Set Toplam Ağırlık (gr)
1286
EP01 ZKC 75F  kodlu ürünümüz oynak döner tablalı, frenli, PVC kaplamalı tekerleğimizdir.  Tekerleğin yataklaması burç ile sağlanmıştır. Tekerlek, civata ve somun aracılığıyla oynak tabladaki 4 deliğe bağlantı yapılarak yüzeye montaj gerçekleştirilir. Tekerlek, oynak maşası sayesinde 360 derece dönebilme kabiliyetine sahiptir. Tablalı bağlantı en çok tercih edilen bağlantı tipidir.
 
EP02 ZKC 75 kodlu ürünümüz sabit maşalı, PVC kaplamalı tekerleğimizdir. Tekerleğin yataklaması burç ile sağlanmıştır.  Tekerlek, civata ve somun aracılığıyla oynak tablaya bağlantı yapılarak yüzeye montaj gerçekleştirilir. Tekerlek, oynak maşası sayesinde 360 derece dönebilme kabiliyetine sahiptir. Kilit mekanizması aktive edildiğinde hem tekerleğin hem de oynak maşanın hareketini engelleyip kilitlenmesini sağlar. Bu sayede sistem güvenli şekilde hareketsiz kalır. Genellikle 4 tekerlekli bir uygulamada 2 tekerleğin frenli (kilitli) olması yeterlidir.
 
4lü set ürünümüzün içinde 2 adet oynak  ve 2 adet sabit tekerlek mevcuttur. 4lü set paketimiz sayesinde hem ürünümüzü daha uygun fiyatlı olarak alabilir hem de 1 taşıma arabasına takılmak üzere set ürünümüzü almış olursunuz.  2 oynak + 2 sabit teker bağlantı, taşıma arabalarının düz ileri çekilmesinde manevra kabiliyeti oldukça iyidir.
 
Ürün maşa aksamı: Preslenmiş çelik sac, beyaz çinko kaplama, çift bilya yataklı, döner başlık, perçinli veya cıvatalı teker aksı
 
PVC kaplama sayesinde ürün sessiz bir sürüş sağlar. Aynı zamanda bu kaplama sayesinde estetik bir görüntü oluşur. Kullanıldığı zemine zarar vermeden çalışır, iz bırakmaz.
 
Poliamid üzeri PVC kaplı tekerlekler en çok satılan tekerleklerimiz arasındadır.
Benzer Ürünler
Bunları Da Tercih Ettiler
T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.