ET04 ZKZ 75F kodluürünümüz oynak, frenli, delik bağlantılı, poliamid (polyamid), çift tekerlekliürünümüzdür. Tekerleğin yataklaması burç ile sağlanmıştır. Tekerleğin montajı,maşadaki deliğe serbest bir vida geçirilip montajlanacak yüzeye somun ilevidalanarak gerçekleştirilir. Tekerlek, oynak maşası sayesinde 360 derecedönebilme kabiliyetine sahiptir.
Kilit mekanizması aktiveedildiğinde hem tekerleğin hem de oynak maşanın hareketini engelleyipkilitlenmesini sağlar. Bu sayede sistem güvenli şekilde hareketsiz kalır.Genellikle 4 tekerlekli bir uygulamada 2 tekerleğin frenli (kilitli) olmasıyeterlidir.
Ürün maşa aksamı:Preslenmiş çelik sac, beyaz çinko kaplama, çift bilya yataklı, döner başlık,perçinli veya cıvatalı teker aksı
Poliamid tekerleğinaşınma direnci oldukça yüksektir. Poliamid tekerlekler kırılmaya karşıdayanıklıdır. Natürel beyaz olan poliamid tekerlekler çalıştıkları zemine zararvermezler, temas yüzeylerinde renk atması olmaz. Poliamid tekerleklerimizkokusuz, tatsız, hijyenik ve mineral asitler, oksidasyon maddeleri, klorluhidrokarbonlar ve ağır metal tuzları hariç çok sayıda kimyasal maddeye karşıdayanıklıdır. Oldukça mukavemetli bir malzeme olup taşıma kapasiteleriyüksektir.