2017

Havalı Tekerlek

10 Nisan 2017

Tekerlek,  bir eksen etrafında dönen ve günlük hayatımızda sıklıkla kullandığımız bir araçtır. Otomobillerde, makinelerde, taşıma araçlarında hayatımızı kurtaran tekerleğin tarihi milattan önce devirlere kadar uzanmaktadır.  İlk başta ağaç gövdeleri ve tahtadan yapılan tekerleklere ilerleyen tarihlerde demir tekerlekler, kauçuk tekerlekler gibi farklı tekerlek türleri de katılmıştır.

Poliüretan Teker

05 Nisan 2017

Poliüretan tekerlekler titreşimi absorbe etme özelliği oldukça yüksek olan tekerleklerdir. Poliüretan teker darbelere karşı dayanıklı olur ve aşınma dirençleri yüksektir. Poliüretan tekerleklerin en büyük özelliklerinden biri kullanıldığı zemine zarar vermeden çalışmaları ve iz bırakmamalarıdır. Petrol ürünleri ve mineral yağlar dışında çok sayıda kimyasal maddeye karşı dayanıklıdır. Poliüretan tekerlekler  -20°C ile +70°C arası sıcaklıklarda kullanılabilirler.

SANAYİ TEKERLEKLERİ İLE HAREKETİN GÜCÜ

09 Ocak 2017

Sanayi tekerleri hafif sanayi tekerlekleri, orta sanayi tekerlekleri, ağır sanayi tekerlekleri ve ekstra ağır sanayi tekerlekleri olmak üzere çeşitli kategorilere ayrılmışlardır. Sanayi tekeri seçiminde, sanayi tekeri kullanılacağı alan, sanayi tekeri taşıma kapasitesi, sanayi tekeri yataklama tipi, tekerlek kaplama çeşidi dikkat edilmesi gereken unsurların başında gelmektedir. Sanayi tekerlekleri konusunda uzman olan e-tekerlek.com, tekerlekler kategorisi altında çeşitli sanayi tekeri seçeneklerimi sizlere sunmuştur.

SARHOŞ TEKERLEK

09 Ocak 2017

Hiç markette ön tekerlekleri arızalı bir alışveriş arabasına denk geldiniz mi? İstediğiniz reyona ulaşmanıza engel olan, hareketten yoksun arabalara?  Yön verdikçe kendi etrafında dönen, reyonlar arasında market arabasına istediğiniz yöne gitmeyi sağlayan tekerlekler sarhoş tekerlekler  dir. Sarhoş teker en kolay anlatım ile her yöne dönen tekerlek demektir. Mobilya tekerleklerinde, market arabası tekerleklerinde, servis arabası tekerleklerinde özellikle sarhoş tekerlek kullanılmaktadır. Oynak teker, oynar teker veya döner teker olarak ta adlandırılan bu tekerleklerin oynak frenli tekerlek seçenekleri de bulunmaktadır.

1 2
T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.