2019

Sanayiye Özel Profesyonel Tekerler

13 Aralık 2019

Ağır yüklerin kolaylıkla bir yerden bir yere taşınmasında önemli rol oynayan tekerler, sanayide de kolaylık sağlıyor. Özellikle metal eşya üretimi yapan firmalar, üretim esnasında nakil işlemlerini tekerlekli araçlarla gerçekleştiriyor. Bu araçlar için üretilen sanayi tekerleği, dayanıklı ve kullanışlı özelliklere sahiptir.

Ofis Sandalyelerine Özel Tekerler

13 Aralık 2019

Profesyonel tasarım özelliğine sahip ofis tekerleri, estetik ofis mobilyaların genel görünümü ile birebir uyumlu özelliğe sahiptir. Sağlam, kullanışlı ve pratik özelliğe sahip bu tekerler, ofis koltuklarının hareketini kolaylaştırmaktadır. Ofis sandalyesi tekerleği, kolay kayabilen, kullanışlı özelliklere sahip modellerdir.

Emes Teker Çeşitleri ve Özellikleri

19 Kasım 2019

Ticari açıdan günlük işlerin sağlıklı şekilde devam edebilmesi için, ürünleri taşıma amaçlı teker modelleri büyük öneme sahiptir. Kaliteli malzeme yapısı ile hazırlanmış kolay montajı gerçekleştirilen emes teker çeşitleri, bu kaliteli marka bünyesinde farklı alanlarda kullanım imkanı tanıyor.

Uzun Ömürlü Mobilya Tekerleri

19 Kasım 2019

İhtiyacınız doğrultusunda tercih edeceğiniz mobilya tekeri modelleri, ev ve ofis alanlarında size büyük kolaylık sağlayacak. Taşıma kapasiteleri, tekerlek çapları ve renklerine bağlı olarak geniş bir yelpaze arasından seçim yapmak mümkün. Ayrıca kullanılacak alana uygun şekilde farklı malzemeler üzerinden seçim yaparak, uzun ömürlü tekerlekler arasından tercih gerçekleştirebilirsiniz. Siyah plastik, pvc ve poliamid gibi daha pek çok farklı tasarım kategori bünyesinde yer alıyor.

Transpalet Tekeri

09 Ekim 2019

Sektöre bağlı olarak yüklerin güvenilir ve hızlı şekilde transfer edilebilmesi için transpaletler büyük öneme sahiptir. Tabii bu araçların en iyi hareket kabiliyetine sahip olması transpalet tekeri üzerinden sağlanır. Böylece kolay ve sessiz hareket edebilme becerisi üzerinden, sağlıklı şekilde ürünlerin transfer edilmesine olarak verilmektedir. Poliamid malzeme yapısıyla üretimi gerçekleştirilen transpalet tekeri, ölçülerine ve şekline bağlı olarak değişkenlik göstermektedir.

Plastik Tekerlek

09 Ekim 2019

Çaplarına ve şekline bağlı olarak değişkenlik gösteren plastik tekerlek çeşitleri, daha çok hafif yükler için tercih edilmektedir. Günlük ihtiyacı karşılayan masa, sandalye, dolap ve benzeri gibi pek çok değişik eşya için rahat bir kullanım olanağı tanımaktadır. Tabii özel mekanizma tasarımı sayesinde sanayi alanlarında da kullanım imkanı değerlendiriliyor.

Masa Tekerleği

09 Ekim 2019

Geniş ürün yelpazesi altında farklı niteliklere sahip olan masa tekerleği çeşitleri, güvenli şekilde uzun yıllar kullanım imkanı tanımalıdır. Amaca bağlı olarak evlerde, ofislerde ya da restoran ve benzeri iş yerlerinde kullanılacak masalara uygun tekerlek çeşitleri tercih edilmelidir.

Kaliteli Mobilya Tekerleği Çeşitleri

09 Eylül 2019

Rahat hareket etme imkanı sağlayan mobilya tekerleği, özellikle ofis alanlarında pratik bir yapı sunmalıdır. Masanın çevresinde sorunsuz hareket etme imkanı vermeli; her alana kolaylıkla ulaşım sağlamalıdır. Koltuk veya diğer mobilya gruplarıyla birlikte insan ağırlığını güvenle taşıyabilecek bir yapıya sahip olmalıdır.

 

Kaliteli El Arabası Tekeri

09 Eylül 2019

Günlük yaşantıda pek çok amaç için kullanılan el arabaları konusunda, mutlaka kaliteli tekerlekler değerlendirilmelidir. Taşınması gereken yükleri hafifleterek her alana transfer imkanı sağlayan el arabaları, büyük kolaylık sağlar.

Teker İmalatı Pratik Çözüm Sunuyor

09 Ağustos 2019

Tekerlek dünyası, taşıma işleminin pratik bir şekilde gerçekleşmesini sağlamaktadır. Özellikle imalat dünyasında iş gücünden tasarruf etmeyi sağlayan tekerler, önemli rol oynamaktadır. Sarhoş, sabit ve fren sistemine sahip teker sistemleri, imalat dünyasında taşıma işlemini üretilen el arabalarında kullanılmaktadır. Taşıma işleminin profesyonel bir şekilde gerçekleşmesini sağlayan bu ürünler, nakil işlemlerini kolay hale getirmektedir.

1 2 3
T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.