2017

Döküm Teker Nedir, Nerelerde Kullanılır?

30 Eylül 2017

Sanayi tipi tekerlek çeşitleri kullanılacağı alandan taşıma kapasitesine, zemin özelliklerinden malzeme türüne kadar çok farklı şekillerde üretilebilir. Pek çok sektörde yaygın şekilde gerçekleşen döküm teker kullanımı, ağır yüklerin çok daha kolay ve hızlı şekilde taşınmasına yardımcı olur. Peki döküm teker nedir ve nerelerde kullanılır?



Emes Tekerlek

30 Eylül 2017

1998 yılında, Türk ve yabancı kuruluşların katılımı ile çok ortaklı bir şirket olarak kurulan EMES A.Ş., ürettiği 4.000 çeşitten fazla ürün kapasitesiyle, yerli ve yabancı pazarlarda önemli bir yere sahiptir. EMES A.Ş. ,Avrupa’dan Asya ve Afrika’ya kadar 40’dan fazla ülkeye ihracat gerçekleştirir. 

Yaprak Menteşe

30 Eylül 2017

Tekerlek, kulp, titreşim takozu, denge ayağı, profil ayağı ve yaprak menteşe gibi malzemeleri en kaliteli üretimden doğrudan satın almak artık mümkün. Kalite ve uygun fiyatı bir arada sunan www.e-tekerlek.com sitesinden bu ürünler temin edilebiliyor.

Hareketin Gücü Burada : Lastik Tekerlek

22 Eylül 2017


Lastik, çeşitli kimyasalların birleşimden oluşan, basınçlı havayı içinde tutabilen, yüksek teknoloji gerektiren bir süreçle üretilen aracın en önemli parçalarından birisidir. Lastik tekerlek aracın hareketini başlatır, hızlandırır ve durdurur. Tekerleklerin lastiklerinin yapılarında naylon, rayon ve polyester kordlar bulunmaktadır. Çeşitli boyutlarda, yapılarda ve tipte üretilmektedir. 

Havalı Tekerlek İle Kolay Taşıma

22 Eylül 2017

Genel olarak havalı tekerlek, sanayilerde veya iş yerlerinde taşıma gereksinimi için kullanılmakta olan ve bazı yüklerin çok ağır olduğu zamanlardan da kolay ve hızlı bir şekilde taşınması için gerekli olan ve sanayilerdeki ağır taşımaları işçiler kolaylıkla taşıması için tasarlanan üründür.

Kaliteli Makine Ayağı Farkını Yaşayın

22 Eylül 2017

Günlük hayatımızda insanlar iş hayatlarında veya evlerinde her zaman makinelerin taşınması için veya belli bir yere götürülmesini kolaylaştırmak için makine ayaklarına ihtiyaç duyulmuştur. 

Rulet Teker İçin Doğru Adres

27 Temmuz 2017

Rulet teker, sanayi ve iş yerlerinde taşıma ihtiyacının giderilmesini sağlayan platformlarda kullanılan ve çok ağır yüklerin taşınabilmesine olanak sağlayan ağır sanayi elemanlarından üretilmiş tekerleklerdir. Rulet tekerlek, kullanıldığı platformların taşıma güçlerini eşit olarak dağıtarak kolaylıkla taşınmasına yardımcı olmasının yanı sıra 360 derece dönebilen yapısı ile istenilen istikamete doğru kolaylıkla hareket ettirilebilme olanağı sağlar.

Mobilyaların Yenilenme Zamanı

27 Temmuz 2017

Kullanılış bakımından her alanda kolaylık sağlayan tekerlekler artık mobilyalarla birlikte evlere ve ofislere de girmiş durumda. Görsel ve kullanım açısından da avantaj sağlayan mobilya tekerlekleri ev ve ofislere mobilya kullanım kolaylığı sağlıyor. Mobilyalar mobilya tekerleği sayesinde artık daha rahat hareket ediyor. Mobilyaları sürükleyerek yürütmenin zorluğu yerini mobilya tekeri sayesinde kolayca yürütmeye bırakıyor.

Mobilya Tekerlekleri, kullanım alanlarına göre oynak cıvata bağlantılı, oynak u tabla bağlantılı, oynak frenli u tabla bağlantılı, oynak frenli cıvata bağlantılı, sabit tabla bağlantılı, oynak tabla bağlantılı gibi seçeneklerle E-tekerlek.com adresinde mobilya tekerlekleri sekmesindeki çeşitleriyle beğeniye sunuluyor.

Her Kullanıma Uygun Sanayi Tekeri Burada

27 Temmuz 2017


Yılları aşkın tecrübesi ve alanında uzman ekipleri ile her türlü kullanıma uygun sanayi tekeri hizmeti sunan site, en güvenilir sanayi tekerlekleri ile hizmet vermeye devam ediyor. Sanayi tekerlekleri tüm sektörlerde kullanıldığı için bu ürünler hayatımızın her bölümünde bizlere yardımcı oluyor. Böylece kullanımı kolay olan sanayi tekeri çeşitleri sayesinde artık ihtiyacınıza uygun olan sanayi tekerleklerini kolay bir şekilde bulabilir ve istediğiniz zaman sipariş verebilirsiniz. 

Plastik Volan

11 Nisan 2017

Son zamanların yükselen trendi; sanayi ürünlerini üçüncü nesil kafelerde, şık restoranlarda hatta ev dekorasyonunda kullanmak... Özellikle modern dönemin iç mimarları projelerinde sanayi tekerlekleri ve yedek parçaları sıklıkla kullanmaktadır. Bu projelerde yalnız mobilya tekerlekleri değil; sanayi tekerlekleri mobilya ve kitaplıklar için tekerlek olarak kullanılmaktadır. Ahşap bir kasa veya sandık yalnızca mobilya tekerlekleri ile değil sanayi tekerlekleri ile bambaşka bir boyuta taşınarak değişik bir tasarım elde edilmektedir.

1 2
T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.