2018

Amortisörlü Tekerlek Kullanım Alanları

05 Aralık 2018

Makine ve taşıma aparatlarında kullanılan birçok farklı çeşit tekerlek bulunmaktadır. Hem içerdiği tekerlek özellikleri, hem bağlama mekanizmaları, fren olup olmaması veya amortisörlü tekerlek çeşitleri gibi birçok farklı çeşit bulunmaktadır. Bu tekerlek çeşitlerini seçerken dikkat edilecek birçok farklı nokta bulunmaktadır

Kaliteli Üretim Krom Menteşe Fiyatları

05 Aralık 2018

Makine ve dolap gibi ürünlerde açılır kapanır mekanizmayı sağlamak amacıyla menteşeler kullanılmaktadır. Menteşe birbirine bağımsız iki parçayı bağlayarak aynı zamanda istenilen yöne doğru hareket etmesini, bu hareket ile de açılır kapanır özellik kazanmasını sağlar. Özellikle makinelerde menteşelerin kalitesi ve görevi oldukça önemlidir.

Sessizlikte Öncü Lastik Tekerlek Modelleri

12 Kasım 2018

En uygun lastik tekerlek modelleri için E-tekerlek.com sitesine ulaşarak ürünlere hızlı bir şekilde ulaşabilirsiniz. Lastik tekerlek modelleri arasında uygun fiyat ve bol çeşit için işinde lider olan mağazaları tercih etmek gereklidir. Ülkemizde her türlü endüstriye yönelik ve her gün yenilenen bilgi ve tecrübeye sahip olan lastik tekerlek modelleri için çok sayıda firma vardır. 

Kaliteli Paslanmaz Teker E-tekerlek.com'da!

12 Kasım 2018

Özellikle taşıma arabaları ve tezgahlar çok nemli ortamlarda kullanıldığı için sıklıkla kaliteli paslanmaz teker modelleri tercih edilmektedir. Bu tekerleklerin aksamlarında kullanılan inox ise paslanmaz çelik demektir. İnox serisi ürünler paslanmaya karşı çok dayanıklıdır ve uzun ömürlüdür. Bu ürünlerin diğer avantajları ise dayanıklı olmaları, ısıya karşı direnç göstermeleri ve kolay kolay yıpranmamalarıdır.

Oynak Teker Çeşitleri Bir Tıkla Kapınızda!

10 Ekim 2018

İnsan hayatını kolaylaştıran materyaller arasında yer alan oynak teker, eşyaların kolaylıkla hareket ettirilmesine yardımcı olmaktadır. Özellikle ağır olan eşyaların, yerinden kaldırılması zor olan mobilya ve araçların hareket ettirilerek taşınmasında büyük bir öneme sahip olan oynak tekerler, kullanım amacına göre farklı şekillerde üretilebilmektedir. Oynak teker çeşitleri, genel kullanım alanına göre iki farklı başlık altında toplanabilmektedir.

İndirimli Mobilya Tekeri Fiyatları

10 Ekim 2018

Günümüzde evlerde ve ofislerde kullanılan mobilyalar kimi zaman oldukça ağır ve hareket ettirmesi güç olabilmektedir. Kimi zaman eşyaları bir yerden bir yere taşımak, kimi zaman temizlik esnasında eşyaları çekerek altlarını temizlemek oldukça yorucu ve zahmetli bir hal alabilmektedir. Bu nedenle ağır mobilyaları taşırken büyük bir güç harcanmış olmaktadır. 

Titreşim Takozu Fiyatları

14 Eylül 2018

Vibrasyon takozu da denilen titreşim takozu, kauçuktan yapılır. Titreşimleri absorbe ederek takıldığı mekanizmada darbe ve sarsıntıları en aza indirir. Böylece oluşabilecek gürültüyü de engellemiş olur.

Yedek Tekerlekler Online Satış

14 Eylül 2018

Tekerlek ev yaşantısından ağır sanayi alanına kadar birçok sektörde kullanılan bir ekipmandır. Ağır, orta, hafif sanayi tekerlekleri, mobilya tekerlekleri, market ve hastane tekerlekleri gibi birçok çeşit tekerlek alternatifi vardır. E-tekerlek.com sitesinden birçok tekerlek çeşidi ve yedek tekerlekler çeşidine ulaşabilir ve sipariş verebilirsiniz ve tekerlek çeşitleri arasında karşılaştırma yapabilir bunun yanında ürünler hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

Bakalit Kol Çeşitleri

13 Ağustos 2018

İmalat sanayisinde kullanılan küçük parçalar ve bu parçaların kullanılacağı alanlar oldukça önemlidir. Bu konuda ise kıyaslama yapılacak yeterli bir piyasa bilgisi bulunmamaktadır.

Rulet Teker Modelleri

13 Ağustos 2018

Rulet tekerin günlük kullanımı iskemle ve mobilya ayakları, alışveriş arabaları, hasta arabaları sedye ayakları, ağır sanayi ve hafif sanayide kullanılan çeşitleri olmak üzere birçok çeşidi vardır. 

1 2
T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.